Zsaluzia | Zsaluziák széles választékban, árak, akciók - kezdőlap

ZSALUZIA - MIÉRT?

A zsaluzia, a tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete mivel esztétikus és könnyen kezelhető. Rozsdamentes anyagból készül, működése extrém időjárási körülmények között is tökéletes.

Széles lamellái a nap bármely szakában gondoskodnak a helyiség megfelelő fényviszonyairól. További előnye, hogy véd a nemkívánatos tekintetektől, de ugyanakkor szabad kilátást is biztosít. Gazdag színvilágnak köszönhetően, kitűnően illeszkedik a homlokzathoz, a lakás díszítőelemévé válik.

A külső lamellás árnyékolók speciális geometriával rendelkeznek, ezáltal egy magasabb stabilitást kínálnak a különösen erős igénybevételeknek, mint például a szél. Új épületeknél célszerű a zsaluzia helyét előre kialakítani, besüllyesztve a homlokzat síkjába, vakolható, színezhető kötényfallal takarva. Az épület homlokzatával a lamellák színűkkel harmonizálhatnak vagy épp ellenkezőleg kontrasztot képezhetnek.

Régi épületeknél illetve homlokzatra (önhordó) erősítéskor külső védőlemezzel vagy védőburkolattal szereljük fel a zsaluziát, ami mögé felhúzott állapotban az összegyűjtött lamella köteg elrejthető. Kézi működtetéskor az épület falán vagy a nyílászáró tokján átvezetett kardáncsuklós forgatókarral lehet leereszteni és forgatni a zsaluzia lamelláit.

 zsaluzia, a tökéletes külső árnyékoló