Zsaluzia | Zsaluziák széles választékban, árak, akciók - kezdőlap

Comfort Zsaluzia (ÚJ)

[+]

 

Régóta várt megoldás a Comfort zsaluzia, mely önhordó szerkezetű, zárt sínes megoldású. Nagyobb szélállóság, fokozott stabilitás jellemzi. Eben az esetben is rendelhető külső illetve vakolható tokszerkezettel.

A külső vagy más néven látszó tokos zsaluziák leggyakoribb formája az „L” illetve az „U” tokszerkezet. A tokszerkezet anyagvastagsága 1,5 mm, amely nagy szélességek esetén sem hullámosodnak a gyári merevítők segítségével.

A tokszerkezetek teljes lezárásához oldaltokvéget biztosítunk. Masszív 77x24 mm-es alumínium lefutósínnel rendelkezik, melyhez szúnyogháló profil is rögzíthető. Széles, speciális ötvözetű, peremezett vagy peremezés nélküli konkáv-konvex formára hengerelt alumínium lamellák, kettős beégetett napfényálló lakkozással.

Bármelyik standard lamella típussal készíthető, akár a speciális Z90 Nouval-al mely a speciális profilkialakításnak köszönhetően kisebb gyűjtési (tok) magasság garantálható, mint a sima Z90 esetében.

A zsaluzia minden alkatrésze időjárás és UV álló alapanyagból készül, kifejezetten kültéri használatra lett fejlesztve. Szélállósága kiváló a „Z” és „C” lamellákkal akár 75-90 Km/h szélnek is ellenáll.

Vezérlése az épület funkciója szerint lehet egyedi, csoportos, emelet szerinti, homlokzati vagy akár az épület összes külső alumíniumlamellás árnyékolójának együttes mozgatására.

 

Választható lamella típusok:

C80 lamella (peremezett)

fokozott stabilitás, nagy szélességi méretek

25 féle színben

"CC ” lamella rendszer a kisebb gyűjtési magasság érdekében

Z90 lamella

legtökéletesebb fényzárás

24 féle színben

„Nouval” keskenyebb profil, a kisebb gyűjtési magasság érdekében

Z70 lamella

tökéletes fényzárás, keskenyebb profil

8 féle színben

F80 lamella (peremezetlen)

rugalmasság, legkisebb gyűjtési magasság

6 féle színben

 

 

Gyártási mérethatárok:

 

Árajnálatkérés Zsaluzia árnyékolóra